Viaţa prin ochi de femeie – Grup pentru amplificarea potenţialului feminin

Ai simţit vreodată că viaţa ta s-a transformat într-o cursă contra cronometru? Că trăieşti ca şi cum te-ai afla într-un carusel? Că faci tot posibilul pentru a fi la fel de  frumoasă şi slabă, asemenea modelelor ce zâmbesc de pe copertele revistelor, sensibilă dar şi la fel de puternică şi eficientă, asemenea bărbaţilor, dedicată copiilor tăi dar şi şi implicată în profesia ta şi, în ciuda tuturor eforturilor, nu eşti mai fericită, nu te simţi mai împlinită?

Pe zi ce trece, întâlnim tot mai multe femei în profesii sau pe posturi ocupate altă dată de bărbaţi, femei îmbrăcate în pantaloni mai des decât în rochii, cu chipuri dure, pe care nu se mai citeşte blândeţea. Femei care înjură birjăreşte, beau cot la cot cu bărbaţii, conduc maşini cu mulţi cai putere sau renunţă la privilegiul de a fi mame.

De la femeia din vremea bunicii, care era casnică şi îsi aştepta bărbatul cu mămăliga înfăşurată în prosop pentru a o păstra caldă, până la femeia adaptată ritmului alert al unei societăţi într-o permanentă schimbare, care pleacă să cucerească noi orizonturi, au avut loc profunde transformări culturale, de mentalitate, de comportament, reaşezări ale scalelor de valori sociale dar şi personale. Uneori ritmul în care s-au petrecut aceste schimbări a dus la o rătăcire a drumului, o pierdere a sensului, a contactului cu propria persoană şi cu nevoile proprii.

Nu mai ştim cine suntem şi cine vrem să fim!

Si te întreb…

TU cine eşti , ca femeie?

De la cine ai învăţat să fii femeie?

Ce îţi doreşti cu adevărat de la viaţa ta? Ce te împlineşte?

Cum îţi doreşti să fie relaţia ta de cuplu?

 

Iţi propun o călătorie în trei etape  către profunzile  fiinţei  tale, la capătul căreia vei avea răspunsuri la toate aceste întrebări!

Intâlnirea cu tine –Cine eşti şi ce loc ocupi în viaţa ta?

  1. Roluri şi maşti
  2. Acceptare şi iubire de sine
  3. Reconectare la propriul corp

 

 Tu şi El – Cine este bărbatul visurilor tale şi ce fel de relaţie construieşti cu el?

  1. Relații eșuate – ciorne ale relaţiei ideale
  2. Modele transgeneraţionale
  3. Cuplul – oportunitaţi şi provocări
  4. Limbaje ale iubirii

 

 Tu şi Sacrul – Feminin/Masculin – fațete complementare ale Principiului Divin

  1. Reconectare la energia feminina

Doar atunci când ştii cine eşti, ce poţi şi ce vrei, vei fi stăpână pe viaţa ta!

 

Trainer: Dana CHIORESCU – Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Experienţiala şi Hipnoterapie, atestat de COLEGIUL PSIHOLOGILOR din ROMÂNIA

Informaţii suplimentare şi înscrieri pe adresa:  danach31@yahoo.com

Pentru rezervarea iniţială a locului, vă rugăm să transmiteţi următoarele date: numele complet al participantului, adresa de e-mail şi numărul de telefon.
Grupul va fi alcătuit din maximum 15 persoane şi se va întâlni săptămânal. Pentru a pastra coeziunea, va funcţiona ca grup închis.

Locatie: Bulevardul Independenței nr. 55, parter

Observație: Oferta nu se adresează persoanelor aflate în evidența psihiatrică cu tulburări psihice.

 

43 Responses to Viaţa prin ochi de femeie – Grup pentru amplificarea potenţialului feminin