Femei care iubesc prea mult

Grup de suport pentru persoane aflate in relații toxice

Iubirea: cel mai înălțator sentiment, cea mai pură formă de energie, cea mai puternică forță din Univers, trăirea despre care ne vorbesc toate religiile lumii și toate sistemele filosofice!

Ce este mai frumos decât să te simți plutind numai la gândul că te vei întâlni cu persoana iubită, că ești în stare să cucerești munții și să atingi Soarele, că te poți hrăni doar cu clipele frumoase petrecute împreună sau cu vorbe dulci?!
Dar ce facem atunci când dragostea nu ne mai hrănește, ci ne întunecă zilele, ne alungă somnul și ne amărăște mâncarea?
Întâlnim la tot pasul femei care rămân în relații cu bărbați agresivi, alcoolici, dependenți de jocuri de noroc sau care le înșeală constant, femei care se îndrăgostesc de bărbați indisponibili. Femei care speră și așteaptă ani de zile ca el să se schimbe. Care consideră că e de datoria lor să îi schimbe. Care se simt vinovate pentru comportamentul partenerilor lor. Pe scurt: femei care iubesc prea mult! În aceste relații dizarmonice, iubirea nu mai este o binecuvântare, ci un blestem.

Dacă și tu te simți captivă într-o relație care îți aduce doar nefericire, dacă nu știi cum să îți imbunatațesti relația și nici cum să ieși din ea, te aștept să ni te alături într-un demers de desfacere a „Nodului Gordian”.
Învinge frica de singurătate, de eșec, de abandon, de a te simți vulnerabilă și vino să găsim împreună ieșirea din labirint! La capăt te așteaptă fie o transformare radicală a relației tale de cuplu, fie o eliberare dintr-o relație care nu duce nicăieri!
Meriți să fii fericită!

Trainer: Dana CHIORESCU – Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Experienţiala şi Hipnoterapie, atestat de COLEGIUL PSIHOLOGILOR din ROMÂNIA
Informaţii suplimentare şi înscrieri pe adresa: danach31@yahoo.com
Pentru rezervarea iniţială a locului, vă rugăm să transmiteţi următoarele date: numele complet al participantului, adresa de e-mail şi numărul de telefon.
Grupul va fi alcătuit din maximum 10 persoane şi se va întâlni săptămânal. Pentru a pastra coeziunea, va funcţiona ca grup închis.
Locatie: Bulevardul Independenței nr. 55, parter

Observație: Oferta nu se adresează persoanelor aflate în evidența psihiatrică cu tulburări psihice.

Comments are closed.