In căutarea liniştii pierdute

Grup de suport pentru persoanele anxioase

Asistăm la o accelerare infernală a ritmului de viaţă, cumulată cu un cadru în permanentă schimbare. Totul se schimbă rapid: jobul, partenerul, cursul valutar, guvernul şi legile. Muncim mult, dormim puţin, ne relaxăm şi mai puţin, ne dorim multe! Consumăm experienţe, în loc să ne bucurăm de viaţă! Trăim pe repede înainte şi ne plângem că suntem stresaţi, că suntem copleşiţi, de la cele mai mici vârste pâna la adânci bătrâneti. Este suficient să deschidem televizorul şi vom fi invadaţi de ştiri cu caracter negativ.

In aceste condiţii, ajungem să trăim într-o încordare permanentă. Alarma noastră internă devine hipersensibilă.

Faptul că suntem neliniştiţi în preajma unui examen sau a unui eveniment important este perfect normal, ba chiar benefic uneori. Când, însă, ne simţim neliniştiţi, agitaţi, luni de zile negăsindu-ne liniştea, suferim de insomnii din cauza grijilor şi a temerilor, atunci nu mai putem vorbi de normalitate. Intâlnim persoane care se îngrijorează excesiv în perspectiva unei banale călătorii cu maşina, de eventualitatea pierderii locului de muncă deşi nimic nu ameninţă concret, mame care tremură la o întârziere de cinci minute a copilului lor de la şcoală sau care, la o banală răceală, se duc cu gândul la cele mai groaznice boli pe care le-ar putea avea.

Vă regăsiţi în aceste ipostaze? Vă simţiţi permanent îngrijorat de ceva, consideraţi că orice eveniment minor se poate transforma într-o catastrofă? Simţiţi că nu aveţi linişte, că nu vă relaxaţi cu adevărat niciodată? Aveţi muşchii încordaţi chiar şi atunci când staţi întins în pat? Vă simţiţi rău, în ciuda faptului că analizele şi investigaţiile medicale vă arată că sunteţi perfect sănătos?

Dacă răspunsul este „DA” la aceste întrebări, vă aştept, începând cu 30 mai, să vă alăturaţi grupului nostru pentru a porni împreună în căutarea liniştii pierdute.

Trainer: Dana CHIORESCU – Psiholog, Psihoterapeut cu formare în Psihoterapie Experienţiala şi Hipnoterapie, atestat de COLEGIUL PSIHOLOGILOR din ROMÂNIA

Informaţii suplimentare şi înscrieri pe adresa:  danach31@yahoo.com

Pentru rezervarea iniţială a locului, vă rugăm să transmiteţi următoarele date: numele complet al participantului, adresa de e-mail şi numărul de telefon.
Grupul va fi alcătuit din maximum 10 persoane şi se va întâlni săptămânal.

Locatie: Bulevardul Independenței nr. 55, parter

Comments are closed.