Simte-te bine în corpul tău! – Grup pentru controlul greutății

„Una dintre cele mai mari descoperiri a fost faptul ca fiintele umane isi pot modifica existenta prin schimbarea starii de spirit”William James

Esti nemultumita de forma ta fizica? Nimic nu a dat rezultate pana acum? Iti propun o abordare total noua, eficienta si in acord cu corpul tau!  Te invit sa parcurgem impreuna un Program de control al greutatii. Indiferent daca scopul tau este sa slabesti, sa duci o viata mai sanatoasa sau sa te simti bine in corpul tau, acest program este ceea ce cautai!

Combinand tehnici psihoterapeutice cu exercitii fizice si dans vom recrea, pas cu pas, culoarul de comunicare cu corpul nostru. Vom lucra pe situatii concrete din viata de zi cu zi a participantelor, invatand sa descoperim ce ne determina comportamentele alimentare disfunctionale.

Pentru a avea un corp sanatos, energie si pofta de viata, hai sa gasim impreuna calea catre silueta pe care ti-o doresti! Starea de bine va fi principalul castig. Faptul ca vei slabi va fi doar un bonus!!!

 

Trainer: Dana CHIORESCU – Psiholog, Psihoterapeut cu formare in Psihoterapie Experentiala si Hipnoterapie, atestat de COLEGIUL PSIHOLOGILOR din ROMÂNIA

Informatii suplimentare si inscrieri: danach31@yahoo.com

Pentru rezervarea initiala a locului, va rugam sa transmiteti urmatoarele date: numele complet al participantei, adresa de e-mail şi numărul de telefon.

Observație: Oferta nu se adreseaza persoanelor aflate in evidența psihiatrică cu tulburari psihice.

Comments are closed.